Escape Room for Kids

Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar hebben we een Escape Room gebouwd;  een ruimte waar je niet zo maar uit kunt, want de ruimte gaat ‘op slot’.

In de Escape Room zijn een heleboel puzzels en vreemde opdrachten die eerst opgelost en uitgevoerd moeten worden. Daarna kunnen sloten geopend worden en komt er een nieuwe uitdaging naar voren. Totdat de laatste opdracht ook gedaan is en de ‘vluchtweg’ gevonden is. Tot het laatste moment blijft het spannend of alles wel op tijd lukt.

Thema:  Logeren bij opa en oma.

De logeerpartij bij opa en oma zit er bijna op. De kinderen worden over een  uur opgehaald om weer naar huis te gaan, maar opa en oma hebben nog wat ‘klusjes’ voor de kinderen. Voordat ze naar buiten mogen moeten er nog een heleboel puzzels opgelost worden en codes gekraakt. En deze opdrachten hebben telkens iets te maken met het leven van opa en oma; hun kinderjaren, hun ouderwetse werk, hun kinderen en hun hobby’s.

Soms is het gewoon leuk om iets uit te zoeken, soms heel ingewikkeld (want hoe vind je toch een route zonder navigatiesysteem?) en zelfs een beetje bizar.
En terwijl de klok doortikt, is de zoektocht naar de sleutel voor de Escape nog steeds niet klaar…

Opa en oma blijven verrassen tot de laatste minuut. Deze logeerpartij zal voor altijd in het geheugen van de kinderen blijven.

En we durven te zeggen: Daar zullen de kinderen heel blij van worden!!!!

De Escape Room is een fantastische manier om een verjaardagsfeestje te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Er is altijd een begeleider aanwezig om de kinderen te helpen als het nodig is, maar we verwachten ook dat de ouders mee helpen in de Escape Room (en dat is heel leuk om te doen!).

 

Thema: Schoolkamp

Ga op schoolkamp met je feestje. Maar dan....

Voor kinderen vanaf 9 jaar is deze nieuwe escape room wederom spannend en uitdagend! Het thema van deze kamer is 'Schoolkamp"

In de Escape Room zijn een heleboel puzzels en vreemde opdrachten die eerst opgelost en uitgevoerd moeten worden. Daarna kunnen sloten geopend worden en komt er een nieuwe uitdaging naar voren. Totdat de laatste opdracht ook gedaan is en de ‘vluchtweg’ gevonden is. Tot het laatste moment blijft het spannend of alles wel op tijd lukt.

Eindelijk, jullie gaan op kamp. Jullie kamperen midden in de natuur op een mooie camping.

Je hebt je tent lekker dichtbij het speelveld gezet, je slaapzak is lekker warm en je zaklamp doet het heel goed. Natuurlijk hoop je dat er vanavond een kampvuur komt en misschien gaan jullie vannacht nog wel een spel doen in het bos. Jullie hebben er ontzettend veel zin in.

Maar op de camping is er toch wel iets raars aan de hand, de baas van de camping is heel grappig, maar is ook een beetje zenuwachtig. Maar waarom eigenlijk? Het komt vast goed..

De Escape Room is een fantastische manier om een verjaardagsfeestje te vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Er is altijd een begeleider aanwezig om de kinderen te helpen als het nodig is, maar we verwachten ook dat de ouders mee kijken in de Escape Room (en dat is heel leuk om te doen!).

Natuurlijk kunnen we ook lekkere taart en limonade serveren!

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 kinderen € 110,-
Extra personen in overleg € 11,- p.p.
Eten en drinken tijdens je feestje
Locatie: Amersfoort, Chromiumweg 7
Duur programma: 1 uur

 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 kinderen maar basistarief blijft gelden
Tenminste eén volwassen begeleider aanwezig in de escape room
Eigen consumpties zijn niet toegestaan
Ouder(s)/begeleider(s) mogen gratis mee naar binnen

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Escape room
De kinderen vonden het heeeel leuk! En wij ook ;-) fam. Kuiper
Escape room
Verrassend! fam. Pama
Escape room
De kinderen vonden het helemaal super. Dit kwam ook door de onwijs leuke manier waarop Bastiaan het begeleid heeft. Echt leuk! fam. Ridder
Escape room
De kinderen vonden het een super feestje in de escape room! fam. Maessen
Escape room
Hartelijk dank voor de leuke verjaardag! fam. Ellerbroek
Escape room
Zeer geslaagd! fam. Koning
Escape room
We zijn zeer tevreden over het feestje. De begeleider was ook sympathiek en betrokken. fam. de Koning

XL Adventure & Events  Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor